Puur IK en wij

De site

Als eerste wil ik graag duidelijk maken dat hoewel het in de titel van de website staat, ik geen blogger ben en ook niet de intentie heb om dat te gaan worden. Bloggers steken veel tijd in hun website en die tijd heb ik niet. Wat zij neerzetten, dat kan (nog) ik niet.

Deze site is gestart omdat ik na de geboorte van mijn zoon mijn verhaal graag kwijt wou, maar ik dat op dat moment bij niemand kon. Mijn vriend, Dennis, heeft toen deze website gemaakt.
Inmiddels is de site al een aardige tijd in de lucht, en begint er steeds iets meer te leven. Welke kant ik precies op wil, dat weet ik nog niet, dat ga ik hopelijk gaandeweg ervaren. Het verhaal dat ik destijds echt van mijn hart wou hebben, dat staat er nog altijd niet op. Misschien komt dat ooit nog, als ik er aan toe ben.

Ooit lang, lang geleden, toen bloggen nog niet populair was en web-log.nl nog bestond, had ik ook al een blog (of web-log dan). Alleen daar ben ik door omstandigheden mee gestopt. Inmiddels is die website uit de lucht en zijn enkele die daar begonnen groot geworden. Wie weet kan ik nu wel weer iets leuks opbouwen, niks groots, gewoon iets leuks en van mij.

Ik zal dan ook niet zoals bloggers op vaste tijden iets posten of vaste rubrieken hebben. Ik post iets wanneer ik iets te posten heb en ook de tijd daarvoor heb. En natuurlijk vind ik het super leuk als jullie hetgeen wat ik deel ook nog eens leuk vinden om te lezen.

Puur-IK

Ik ben Ilona, werkende moeder van twee, vriendin van een hele lieve vriend, 30+, theeleut, chocoholic, rustig van buiten, chaoot en stresserig van binnen, probeert structuur in ons huis te brengen en faalt daar hopenloos is, geen makkelijke, maar ook wel lief hoor. Hoewel ik het graag wil, ben ik gewoon niet zo goed in sociaal zijn, wel probeer ik altijd voor mensen klaar te staan en mensen het gevoel te geven dat ze altijd bij me terecht kunnen.

Waar komt de naam puur-ik vandaan? Dat komt eigenlijk door twitter. Ik zocht een naam voor mijn geslotten twitter account. IK zijn mijn initialen, dat levert nog wel eens grappig situaties op, dus ik vond het wel leuk om dat ook hier te gebruiken. Het desbetreffende twitter kanaal was puur en alleen van mij, voor mij. Dus de naam puur-ik werd geboren en is eigenlijk gebleven, het is steeds meer bij mij gaan horen en het past bij mij inmiddels, het is helemaal puur ik.

Wij

Zoals ik al zei heb ik een lieve vriend, Dennis, ook 30+, hem noem ik ookwel vriendlief. Hij is lief, behulpzaam, de rust zelve, meedenker, geweldig geheugen, mensen-mens, moeite met concentreren of zaken afmaken maar vol met plannen, creatief en ook nog eens erg handig, groot apple fan, is fotograaf van beroep in de particuliere en zakelijke sector.

Onze dochter heet Livia (juni 2012), haar bijnamen zijn ook popje of poppie. Zij is ontzettend fantasierijk, verlegen bij nieuwe mensen en hyperdruk als ze enthousiast is, ze is over het algemeen ontzettend lief en zachtaardig, ze is slim, gehaaid en leergierig.  Zij houdt van jurkjes, roze, pyjamadagen, dansen, zingen, de zandbak, springen in plassen. Ze is soms een echt meisjes-meisje soms juist helemaal niet. En vooral is zij een echte daddy’s girl, als baby al echt extreem en hoewel het nu minder extreem is als dat het geweest is, zal ze dat altijd ook wel blijven.

Onze zoon is Julian (januari 2015), zijn bijnaam is de kleine man. Hij is nu al een vreselijk handen bindertje omdat hij slecht eet, slecht drinkt en nog slechter slaapt. Maar ik denk dat hij ook een handenbindertje blijft. Hij is er een die van ontdekken houdt, na 3x nee zeggen nog met zijn vingers aan de verkeerde dingen probeert te komen. Hij houdt van van drukke dingen, buiten zijn, ontdekken en klimmen! Ook is hij een echte dramakoning als hij niet krijgt wat hij wil, dus als je een dreumes op de apeldoornse supermarkt vloer zit liggen gillen, laat maar liggen 🙂