(Plog) Een leuke dag in foto’s

IMG_5681

Vandaag had ik een dag met de kids, dat gebeurt niet erg veel. Het was een volle, drukke en vooral leuke dag. Ik had ook zoveel foto’s gemaakt, die ik echt niet allemaal op mijn instagram kon zetten. Dus vandaar dat ik vanmiddag besloot om er eens een plog van te maken.  Die vind ik zelf ook zo leuk om te lezen/zien bij een anderen, dus misschien vinden anderen het ook wel leuk om het bij ons eens te zien. Alle foto’s zijn met mijn mobiel gemaakt, dus niet van hoge kwaliteit. Het was ook niet mijn bedoeling om dit te gaan doen.

IMG_5603

In de ochtend liet Livia zich weer eens van haar zorgzame kant zien. Ik zat op de wc en Julian kan trapklimmen. Dat deed hij dus ook. Livia waarschuwde al dat hij de trap op klom. Natuurlijk kan zij hem niet naar beneden tillen. Dus ik vroeg haar achter hem te blijven lopen. Bovengekomen riep ze al dat zij het hekje niet dicht kreeg. Dus zette ze zelf haar speelgoed box ervoor. Niet dat hij die niet aan de kant kreeg, maar ik vond het erg verantwoordelijk van haar. Ik ben trots op haar.

IMG_5604

Nadat iedereen was aangekleed was het tijd om even naar het pleintje te gaan, langs de apotheek en de drogist en langs Terstal waar mijn bestelde hardloop kleding binnen was gekomen. Ook stonden deze leuke kleertjes daar. Nu niet gekeken welke maten ze er hadden, dus ik denk dat ik binnenkort nog eens terugga.

IMG_5606

Meneer werd moe en dan krijgt hij zo’n humeur. Dit was omdat hij de microfoon van de speelgoed kassa niet in zijn mond mocht doen. 🙂

IMG_5608

Livia negeert zijn drama en gaat zelf lekker puzzelen. Dat is ze erg goed in.

IMG_5610

Inmiddels krijg in na een tijd Julian zo ver om eindelijk wat te eten en na wat wiegen krijg ik hem eindelijk in slaap. Zowel het eten als het slapen lukte pas bij poging 3.

IMG_5625

Livia had ondertussen haar speelgoed make up gevonden dat ze ooit van haar tante kreeg. Prachtig is ze toch? (Remind me om dat eens subtiel weg te gooien). Ze deed dat trouwens op de bank, dus die zag er ook charmant uit 🙂

IMG_5611

Livia en ik hadden nog niet gegeten. Maar Livia had meer zin in picknick spelen. Dus wat doe je dan? Picknick spelen met echte broodjes.

IMG_5615

Ze had chocoladehagel en vruchtenhagel op haar brood, dus stofzuigen was daarna wel nodig. Beetje kinderarbeid, kan best toch.

IMG_5620

We waren met ons twee aan het spelen tijdens het stofzuigen. Je kent toch wel die filmpjes van die mannen die hun dochters haar in een staart krijgen met een stofzuiger? Dit is het resultaat als wij dat met mijn haar doen. Heel charmant 😉

IMG_5631

Inmiddels werd Julian wakker. Dus verschonen en aankleden, terwijl Livia op de verhoging speelt.

IMG_5637

Ik probeer bij Julian een kuifje te maken. Dit is het resultaat

IMG_5647

Julian vond een schroevendraaier. Als een echte ondeugende broer saboteert hij de stoel van zijn zus.

IMG_5658

Tijd om nog een keer naar buiten te gaan. Nu naar het kleine speeltuintje in de buurt. Livia holt vooruit en wacht netjes bij elke weg om dan aan mijn hand pas over te steken.

IMG_5665

Klimmen en balanceren

IMG_5666

En vooral glijden. Was ik dit keer eens voorbereid op smerige de smerige glijbaan met mijn borsteltje en doek in de aanslag, was dat niet nodig.

IMG_5667

Ook Julian werd onrustig toen hij de glijbaan zag. Dat wil hij ook. Hij lacht het uit als ik hem eraf laat glijden

IMG_5678

De trap opklimmen doet hij zelf wel.

IMG_5681

En Livia vangt hem wel op (niet echt natuurlijk, hier zat hij gewoon stil, ik laat hem echt niet alleen van die glijbaan gaan)

IMG_5684

Nog meer klimmen en balanceren en dan weer tijd om naar huis te gaan om het avondeten te gaan maken.

IMG_5695

Zoveel buiten was vermoeiend. Ze viel in slaap aan tafel en was echt knockout. Reageerde nergens meer op. Dus zo op bed gelegd.

 

IMG_5698

Dennis zou Julian zijn fles geven en op bed leggen zodat ik vroeg kan gaan hardlopen. Met dit shirt heb ik geen veiligheidsvestje meer nodig. Helaas ging het hardlopen echt niet goed. Mijn beide scheenbenen deden zeer, mijn linker kuit en rechterknie. Ik merkte dat ik de stappen verkeerd zette en dus ben ik halverwege het sportpark al gestopt en naar huis gewandeld. Thuis deed mijn lijf nog meer zeer, dus een goede keus gemaakt. Waarschijnlijk was het te snel na de vorige keer.

 

Dit was mijn dag. Vinden jullie het leuk om zoiets vaker te zien als ik iets om te delen heb? Let me know!

 

Een reactie

Geef een reactie